Laptop Lenovo

Lenovo mangrupikeun perusahaan Cina anu kawilang ngora anu khususna nyaéta alat éléktronik. Dua dekade sanggeus lahirna, éta kaala divisi komputer IBM urang, di mana titik éta ogé mimiti ngajual komputer notebook. Dina artikel ieu kami baris ngabejaan Anjeun sagalana nu peryogi kauninga lamun anjeun mikir meuli a laptop Lenovo.

Lenovo notebook ngabandingkeun

Pikeun ngabantosan anjeun milih laptop anu bakal datang, ieu mangrupikeun pilihan model laptop Lenovo anu pangsaéna. Nu mana anu anjeun pilih?

custom laptop configurator

Naon laptop Lenovo anu pangsaéna?

Lenovo IdeaPad 3

Lenovo Ideapad 3 mangrupa komputer pikeun pamaké rata. Éta ngagaduhan layar 14 inci, ukuran anu dihargaan nalika damel atanapi ngonsumsi kontén multimedia, sareng seueur deui kalayan résolusi 1920 × 1080, nyaéta Full HD.

Ngeunaan kinerja na, éta boga komponén sedeng nu bakal ngidinan urang pikeun mindahkeun kalawan solvency, sanajan urang tiasa ngonpigurasikeun eta kalawan rentang dasar Intel (inti i3) atawa rentang tinggi (inti i7). Upami urang resep Ryzen, aya ogé.

8GB na 5 generasi prosesor Intel Core iXNUMX leuwih ti cukup pikeun distribusi Linux anu hampang, sanaos éta ogé tiasa dianggo leres dina Windows 10, nyaéta sistem anu tos dipasang salaku standar. Ogé mantuan hard drive SSD na, 512GB dina hal ieu, nu nawarkeun data luhur maca / nulis speed.

Ieu komputer kalawan ukuran layar alus sarta komponén sedeng pikeun harga ngurangan.

Lenovo V14

Lenovo V14 mangrupikeun komputer pikeun anu hoyong laptop ageung tanpa ngaluarkeun artos. nya layar nyaéta 14 ″, nu salawasna datang dina gunana lamun urang hoyong komputer kompak pikeun angkutan na. Résolusina nyaéta 1280 × 720, anu saé pikeun ningali sadaya jinis pidéo atanapi damel sapertos nyerat artikel.

Pikeun sagalana sejenna, urang nyanghareupan laptop dasar dina konfigurasi pangbasajanna, tapi pisan pangleyur dina konfigurasi Ryzen na atanapi kalawan Intel Core i5, 8GB RAM anu bakal ngidinan urang pikeun muka sababaraha aplikasi dina latar tukang na, ieu téh leuwih penting. pikeun speed aranjeunna nawiskeun, hard drive 256GB SSD.

Sistem operasi anu kalebet dina notebook Lenovo tingkat éntri ieu nyaéta Windows 10.

Lenovo Legion 5

Lenovo Legion 5 mangrupa salah sahiji komputer Lenovo anu patut eta, utamana lamun urang daék mayar hal leuwih. Ieu mangrupakeun komputer anu aranjeunna ngajual salaku «Gaming», nyaeta, pikeun videogames, nu ditarjamahkeun kana komponén leuwih kuat.

Dina watesan kinerja, urang boga a Intel Core i7 atanapi AMD Ryzen 7 kalawan nu muka aplikasi bakal jadi tugas hitungan tenths detik. 8GB RAM bakal ngidinan urang teu ukur mindahkeun kaulinan paling nuntut, tapi malah ngajalankeun mesin virtual tanpa tim sangsara teuing. Di sisi anu sanésna, éta kalebet hard drive hibrida sareng 512GB dina SSD dimana urang tiasa nempatkeun seueur kaulinan beurat.

Mangpaat tina komputer hébat ieu réngsé kalawan 14 ″ layar Full HD kalawan resolusi 1920 × 1080 sareng kartu grafik NVIDIA GeForce RTX3060-4GB GDDR6 dimana urang bakal nikmati sagala kaulinan.

Sistem operasi anu kalebet dina laptop Lenovo ieu nyaéta Windows 10.

Lenovo Yoga 920

Lenovo Yoga 920 mangrupakeun komputer kalawan layar rampa pisan metot. Salah sahiji fungsi anu luar biasa nyaéta kalenturanna: éta muka pisan anu urang tiasa nganggo keyboard dukungan pikeun ngadukung éta ditanam sapertos tablet.

Pikeun sagalana sejenna, urang sateuacanna komputer sedeng-luhur tina segi spésifikasi, kalayan layar 13,9 ″ UHD kalayan résolusi 3840 × 2160. Prosesor Intel Core i5 atanapi i7 na, 8GB DDR4 RAM sareng hard drive SSD na, 512GB dina hal ieu, bakal ngamungkinkeun urang mindahkeun sadayana sapertos anu diharapkeun dina komputer anu gaduh ciri ieu.

Sistem operasi nyaéta a Windows 10 kalawan nu urang bakal ngamangpaatkeun kapasitas tactile tina komputer ieu. Sareng éta versi panganyarna tina sistem operasi desktop Microsoft cocog sareng layar rampa, anu ngamungkinkeun urang, antara anu sanésna, ngagambar sareng styluses anu cocog.

Naha Laptop Lenovo Alus?

Sapertos seueur merek, Ieu bakal gumantung kana naon urang rék méakkeun. Upami patarosan langkung spésifik sareng ditaros upami Lenovo ngadamel komputer anu saé, jawabanna bakal langkung jelas "enya." Meureun aya mamang ngeunaan kualitas laptop maranéhanana, tapi urang bakal boga mamang lamun meuli parabot teuing mirah nu aranjeunna geus motong kualitas sarta spésifikasi. Sareng yén Lenovo gaduh komputer layar 15'6 ″ pikeun hargana tilu kali langkung murah tibatan merek sanés.

Lenovo mangrupakeun brand éta nawarkeun laptop kalawan harga alusJanten upami urang nyimpulkeun ku nyarios yén perusahaan Cina ngan ukur nyiptakeun alat "mirah" sareng "kualitas goréng", urang bakal ngalakukeun kasalahan anu ageung. Upami urang daék nyéépkeun sakedik deui, urang tiasa mendakan laptop anu henteu saé, tapi saé pisan sareng harga anu langkung handap tibatan merek anu sanés bakal ngecas kami. Janten jawaban kana patarosan éta leres, laptop Lenovo saé… upami urang henteu milih anu paling murah anu aranjeunna tawarkeun.

jenis laptop Lenovo

gagasan pad

Lenovo Ideapads nyaéta komputer dirancang pikeun pamaké rata. Dina rentang ieu urang bakal manggihan komputer kalawan harga ngurangan nu bakal ngidinan urang pikeun meakeun di tingkat pamaké atawa laptop kalawan komponén leuwih kuat, tapi tanpa ngahontal naon rentang séjén nawiskeun kayaning a Legion nu geus dirancang kalayan video kaulinan dina pikiran.

yoga

Lenovo Yoga putera kawas Surface tina merek Cina, nyimpen jarak. Nyaéta ngeunaan laptop layar rampa anu keyboard urang tiasa nempatkeun dina posisi mana wae. Yoga mangrupikeun hibrida antara laptop sareng tablet dimana urang tiasa ngalaksanakeun tugas desktop, tapi ogé ngagunakeun aplikasi sélulér dina cara anu sami sareng tablet.

lenovo yoga

Rentang Yoga ogé kami cocog sareng stylus, ku kituna urang tiasa ngagambar nganggo aplikasi anu cocog. Seueur desainer nganggo komputer sapertos komputer Yoga kusabab kumaha gampangna pikeun aranjeunna ngarampa karyana.

pasukan

runtuyan Lenovo Legion nyaeta dirancang pikeun gamers. Ieu mangrupikeun laptop sareng komponén canggih anu bakal ngamungkinkeun urang maénkeun judul anu paling nungtut, anu kalebet prosesor anu saé, seueur RAM sareng hard drive gancang, anu kadang ogé kalebet seueur panyimpenan dina hard disk HDD. Éta ogé condong gaduh desain has anu rada agrésif tibatan laptop anu sanés.

Pikir rentang

Lenovo thinkpad

Kisaran Think mangrupikeun rentang berorientasi bisnis. Dina katalog urang manggihan produk ThinkPad (laptop), ThinkCentre (komputer desktop), ThinkServer (server), ThinkStations (workstations tingkat luhur) jeung ThinkVision (monitor high-end).

ThinkPads nyaéta laptop pikeun digawé kalawan desain ciri diideuan ku kotak dahar beurang tradisional Jepang. Éta mangrupikeun komputer anu saé, janten aranjeunna ngan ukur laptop Certified pikeun pamakéan dina Stasion Angkasa Internasional.

laptop Lenovo ku processor

Komputer notebook Lenovo ditawarkeun dina sababaraha séri sareng modél anu dibédakeun ku, diantarana, prosesor anu ngalengkepan:

Core i3 atanapi Ryzen 3

Kisaran tingkat éntri atanapi tingkat éntri dimaksudkeun pikeun anu milari anu langkung dasar sareng murah. kinerja na leuwih handap 5 jeung 7, dirancang pikeun palaksanaan software kirang nuntut, kayaning automation kantor, navigasi, multimédia, komo sababaraha kaulinan undemanding. Ku ngabogaan pangsaeutikna cores aktip sarta frékuénsi operasi handap, aranjeunna ogé bisa nyieun batréna leuwih panjang.

Core i5 atanapi Ryzen 5

Éta mangrupikeun rentang mainstream, dirancang pikeun nyugemakeun kalolobaan pangguna. Éta mangrupikeun séri anu saimbang dina hal kinerja, konsumsi sareng harga. Hartina, eta bakal antara 3 jeung 7. Kalawan eta anjeun bisa make sagala jinis software, malah video kaulinan sarta program séjén anu merlukeun leuwih sumberdaya.

Core i7 atanapi Ryzen 7

Upami anjeun henteu paduli pisan ngeunaan konsumsi sareng harga, anjeun tiasa milih salah sahiji prosesor ieu anu nawiskeun kinerja anu paling luhur dibandingkeun sareng 3 sareng 5. Aranjeunna gaduh inti anu langkung aktip sareng frekuensi anu langkung luhur, anu hartosna fluidity sareng laju anu langkung ageung dina waktos éta. pikeun mindahkeun sagala jinis software, komo judul AAA video game paling nuntut, atawa pikeun loba program profésional séjén.

Patarosan sering

Naon anu kudu dilakukeun upami laptop Lenovo henteu hurung

Laptop Lenovo moal hurung

Upami laptop Lenovo henteu hurung, urang kedah ngalakukeunana sami sareng laptop anu sanés:

  • Urang pariksa yén ari kakuatan henteu dina kaayaan goréng. Sanajan teu biasa, lamun kabel dina kaayaan goréng, komputer bisa ngadeteksi eta jeung nyegah eta ngahurungkeun pikeun kaamanan.
  • Urang pastikeun yén batréna ok. Dupi urang gaduh batré? Sababaraha kali, jawaban pangbasajanna anu bener. Lamun urang teu boga batré, komputer moal boga cukup kakuatan pikeun ngahurungkeun. Lamun dina kaayaan goréng, komputer bisa nolak ngamimitian pikeun kaamanan. Salah sahiji cara pikeun mariksa yén masalah urang sanés batré nyaéta cabut sareng cobian dianggo ngan ukur nganggo kabel listrik, salami batréna tiasa diganti sareng kabelna aya dina kaayaan anu saé.
  • Urang pariksa séjén komponén internalsapertos hard drive, motherboard, atanapi kartu grafik. Hard drive tiasa nyababkeun hal anu sami sareng kabel listrik atanapi batré, nyaéta, komputer moal hurung pikeun kaamanan. Éta kasus saperti teu mirip, tapi mungkin. Mun motherboard nu dibeuleum kaluar, komputer moal ngahurungkeun. Lamun kartu grafik goréng, naon anu bakal kajadian nyaeta urang moal ningali nanaon dina layar (atanapi urang bakal ningali sagalana bodas), tapi urang bakal ningali lampu dina keyboard atawa urang bakal ngadéngé aktivitas interior. Upami urang mendakan diri dina kasus anu terakhir, urang tiasa ngabuka laptop sareng nerapkeun panas kana kartu grafik, tapi ieu mangrupikeun tugas anu henteu disarankeun pikeun jalma anu henteu terang, anu nyababkeun urang ka titik salajengna.
  • Kami mawa anjeun ka spesialis: Lamun teu hurung jeung urang teu boga pangaweruh, eta leuwih hade urang bawa ka spesialis pikeun ngalereskeun eta.

Kumaha cara muka baki CD tina laptop Lenovo

buka baki cd laptop lenovo

Laptop kalolobaan merek anu aya di pasar gaduh desain anu pas pisan tanpa komponén anu menonjol ti anu sanés. Ieu mangrupikeun hal anu ogé urang tingali dina laptop Lenovo, ku kituna, upami urang henteu ningali éta, urang moal terang yén éta baki CD didinya. Muka baki tina laptop Lenovo gampang, tapi anjeun kudu kasampak raket. Urang bakal ngalakukeun eta saperti kieu:

  1. Urang hurungkeun. Ieu mangrupikeun titik anu penting: sanaos dina notebook ngan ukur mékanisme leutik anu kedah dileupaskeun, "klik" moal kajantenan upami komputer henteu dihurungkeun, sanés dina kalolobaan kasus.
  2. Urang néangan dimana baki CD. Anu paling umum nyaéta ayana di sisi katuhu keyboard, dina bagian anu pangdeukeutna ka layar.
  3. Urang perhatikeun yén aya tombol. Biasana aya di tengah, salaku paéh, sareng sakedik katingali. Urang pencét éta. Dina titik ieu, urang bakal ngarasa "klik" nu urang disebutkeun di luhur sarta bakal miceun baki ngan hiji séntiméter.
  4. Tungtungna, ku leungeun, urang nyabut baki.

Cara ieu ogé bakal valid pikeun kalolobaan laptop di pasar.

Kumaha ngaktipkeun touch mouse dina laptop Lenovo

konci pikeun ngaktipkeun touchpad laptop Lenovo

Aktipkeun mouse Lenovo basajan, tapi anjeun kudu nyaho naon nu kudu. Komputer boga ngeunaan 12 kenop fungsi, nu kawentar F1, F2, F3, jsb. Sacara standar, laptop Lenovo gaduh konci ieu ditugaskeun pikeun sababaraha tugas, sapertos naékkeun sareng nurunkeun kacaangan, mareuman layar atanapi, naon anu dipikaresep ku urang di dieu, ngaktipkeun sareng nganonaktipkeun mouse touch. Tombol F pasti bakal rupa-rupa ti hiji model ka nu sejen, tapi dina sakabéh éta urang bakal ningali hiji ikon nu bakal némbongkeun urang panel touch.

Upami urang henteu ngalakukeun parobihan dina hal ieu, ngaktipkeun / nganonaktipkeun beurit komputer bakal saderhana pencét kenop Fx kalayan ikon touchpad. Upami éta henteu jalan, anu kedah urang laksanakeun nyaéta milarian konci Fn (biasana caket konci Windows) teras, tanpa ngaleupaskeun, pencét kenop touchpad.

laptop Lenovo, pendapat abdi

Laptop Lenovo

Lenovo mangrupikeun salah sahiji raksasa komputasi sareng supercomputing. Merek Cina nyerep divisi ThinkPad IBM, kitu ogé akuisisi sanés pikeun posisi dirina salaku pamimpin. Ieu parantos ngahontal sababaraha tim laptop kualitas hébat sarta fitur, sarta kalawan harga bener kalapa. Alesan naha éta parantos janten merek anu paling laris di dunya.

Pausahaan ieu boga rentang pisan rupa-rupa jeung model, pikeun nyugemakeun sakabeh tipe pamaké dina watesan harga jeung kauntungan. Tina anu paling murah sareng paling sederhana, dugi ka alat anu langkung kuat sapertos kaulinan séri Legion, ngalangkungan Chromebook, convertible sareng 2 in 1. Sajaba ti éta, aranjeunna gaduh detil anu cukup pikaresepeun, sapertos versi Windows Pro dina sababaraha model anu hargana, jsb. .

Dimana meuli laptop Lenovo mirah

Amazon

Amazon mangrupakeun toko nu urang kudu tumut kana akun paduli naon urang hayang meuli. Upami barangna aya sareng tiasa dikirimkeun, aranjeunna langkung dipikaresep gaduh éta, sareng dina harga anu saé. Ieu toko online tara kaunggulan sarta nawarkeun layanan palanggan pohara alus. Salaku tambahan, éta mangrupikeun perusahaan ageung, anu ngamungkinkeun aranjeunna pikeun negotiate harga anu saé sareng merek. Di Amazon urang bisa meuli laptop Lenovo (server a), kitu ogé nanaon sejenna ti brand Cina.

Pangadilan Inggris

Sanajan "Inggris" mucunghul dina ngaranna, éta téh mangrupa grup distribusi operasi di Spanyol sarta Portugal, tapi merekna Spanyol. Ieu toko badag, ampir sok kalawan sababaraha floors, dimana urang bakal manggihan praktis sagalana, tapi titik neneng maranéhanana nyaéta pakean jeung éléktronika. Dina bagian panungtungan ieu, salian ti televisi, handphone, jeung sajabana, urang bakal manggihan komputer Lenovo.

mediamarkt

meuli laptop lenovo mirah

Éta kamungkinan yén anjeun kantos nguping / maca slogan "Kuring henteu bodo." Motto éta dianggo ku Mediamarkt sareng ngalakukeun éta pikeun ngarujuk kana harga anu saé anu aranjeunna tawarkeun. Mediamarkt nyaéta parusahaan Jerman éta nyaeta husus dina éléktronika, ku kituna urang bakal manggihan komputer Lenovo diantara artikel na. Janten penting dina sektor sareng ngajual seueur produk, aranjeunna tiasa negotiate harga anu saé sareng merek, anu ditarjamahkeun kana harga anu dikirangan sareng yén kami "henteu bodo" upami urang ngagaleuh di dinya.

Carrefour

Carrefour nyaéta a ranté toko Perancis nu anjog di wewengkon Spanyol loba dasawarsa ka tukang. Toko Carrefour digolongkeun kana kategori hypermarket, anu hartosna aranjeunna ageung sareng ampir sadayana anu urang milarian. Di antara artikel na urang bakal manggihan duanana produk pangan, kayaning pakean atawa produk éléktronik, bagian nu urang bakal manggihan laptop kayaning Lenovo urang. Jeung dina harga alus.


Pilari laptop murah? Ngabejaan urang sabaraha rék méakkeun

sarta kami némbongkeun Anjeun pilihan pangalusna

400 €


* Pindahkeun slaider pikeun ngarobih harga

Ninggalkeun comment hiji

*

*

  1. Tanggung jawab data: AB Internét
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.