laptop mirah pangalusna

Kami ngabandingkeun sareng nganalisa laptop murah dumasar kana ciri khusus supados anjeun tiasa mendakan anu pangsaéna dina kualitas sareng harga.

poéna poé ieu dina Laptop Murah

Meuli salah sahiji laptop murah téh saeutik kawas meuli mobil. Anjeun kedah ngalakukeun panalungtikan anjeun sareng salapan kali tina sapuluh anjeun kedah "masihan spin" sateuacan nyandak ka bumi, sabab naon anu pas pikeun tatangga anjeun panginten henteu pas pikeun anjeun. Sateuacan anjeun mikir ngeunaan modél anu anjeun pikahoyong, anjeun kedah mertimbangkeun biaya sareng anggaran anu anjeun gaduh..

Pikeun relief Anjeun, kami geus dipigawé bagian hardest tina pakasaban, ngumpul dina artikel ieu teh laptop mirah pangalusna. Kami parantos ngalebetkeun modél pikeun unggal kabutuhan, janten henteu paduli naon anu anjeun badé dianggo, anjeun pasti bakal mendakan anu idéal pikeun anjeun.


Babandingan

Upami anjeun masih henteu terang laptop murah mana anu anjeun pikahoyong, di handap ieu anjeun gaduh séri pituduh mésér anu bakal ngabantosan anjeun milih dumasar kana fitur anu anjeun milarian:

Laptop nurutkeun harga

Laptop ku prosésor

Laptop dumasar kana jinisna

Laptop ku merek

Laptop nurutkeun layar

Laptop nurutkeun pamakéan rék masihan

Upami anjeun teu gaduh kelas anu mana anu badé dipésér, kami parantos ngadamel anjeun pituduh lengkep ku kituna anjeun bisa milih laptop naon anu kedah dipésér ku ngaklik dina link.

Laptop murah pangsaéna taun 2021

Nya, tanpa ado deui, hayu urang mimitian ku laptop murah pangsaéna taun 2021. Pikeun ngadamel daptar, kami henteu ngan ukur tumut kana harga, tapi ogé desain, spésifikasi téknis jeung réa-réa deui aspék.

CHUWI HeroBook

Parios tawaran anu saé anu kami mendakan sakedik di handap sabab modél ieu pasti patut dipertimbangkeun, ku sabab éta kami nempatkeun heula. Ieu téh mangrupa notebook ipis jeung jempé. Panginten panginten tiasa dianggo salaku laptop kadua atanapi salaku laptop kerja pikeun mahasiswa sareng profésional. Anjeun nampi naon anu anjeun mayar, janten anjeun langkung saé henteu nyangka kagancangan atanapi usability. Nanging, sanaos janten laptop paling murah dina daptar ieu, éta ngagaduhan sababaraha fitur anu pikaresepeun.

Anu paling pikaresepeun nyaéta 64 GB na, Ieu mangrupikeun fitur anu saé anu paling seueur laptop anu kami parantos kalebet dina daptar ieu kakurangan. Anjeun kedah mikir ngeunaan CHUWI HeroBook kawas jawaban Microsoft kana Chromebook. Upami anjeun henteu satuju sareng sistem operasi Chrome sareng biasa nganggo Windows 10, maka ieu mangrupikeun salah sahiji laptop murah pangsaéna ti Microsoft.

Komputer ieu eta bakal pisan cocog pikeun pamakéan sapopoé rada hampang: internetan Internet, make Microsoft Office (sapertos Word jeung Excel), kontrol jeung update jaringan sosial, make ladenan video streaming ...)

Lenovo S145

Ieu mangrupikeun salah sahiji laptop anu paling murah dina daptar ieu, tapi sanés hartosna éta henteu kuat. Pikeun pamakéan sapopoé bakal nyadiakeun Anjeun sareng a umur batre cukup lila, processing gancang Sareng anjeun malah tiasa maénkeun pidéo saderhana (pikeun anu langkung kompleks éta pondok tapi upami anjeun milarian laptop pikeun murangkalih, ieu mangrupikeun pilihan anu saé, percanten ka kuring).

Dina pangalaman urang, aral utama laptop ieu teu boga DVD drive. Nanging, ieu janten norma pikeun laptop dina kisaran harga ieu, janten entong ngantepkeun ieu, sabab seueur parangkat lunak anu anjeun peryogikeun, sapertos Microsoft Office, tiasa dipésér salaku unduhan. , henteu aya disk. Sanajan, lamun ieu bener mangrupa kasulitan pikeun anjeun, Anjeun bisa milih hiji meuli DVD drive éksternal pikeun kirang ti 30 euro.
Lian ti éta, kusabab ukuran layarna ageung, kualitasna sareng ciri anu disebatkeun, Ieu laptop gede pikeun budgets ketat.

ASUS Vivobook 15,6 inci HD

Asus VivoBook meureun salah sahiji laptop mirah pangalusna pikeun pamakéan sapopoé dina daptar ieu. Éta parantos janten penjual top di Amazon, sareng upami dibandingkeun sareng laptop sanés dina kisaran hargana, urang tiasa terang naha.

Fitur anu kami parantos diringkeskeun dina daptar sateuacana cukup normal pikeun laptop sadaya rupa bumi, janten naon anu ngajantenkeun éta istimewa? Nya, Asus milih nawiskeun nilai artos anu teu tiasa ditandingkeun sareng tampilan HD Kartu grafik terpadu Intel HD Graphics 620 sareng v2 Dolby Advanced Audio supados anjeun tiasa nonton TV atanapi pilem kalayan sagala kualitas anu anjeun ngarepkeun.

Ieu jenis laptop Anjeun tiasa make duanana keur gawe jeung multimédia. Sanaos éta sanés anu pangleutikna atanapi anu paling portabel, éta tetep gampang dibawa ti bumi ka luar sareng ti luar ka bumi, damel sareng Windows 10, nonton pilem sareng televisi atanapi bahkan maén pidéo saderhana. Pikeun naon hargana, kuring negeskeun yén éta salah sahiji laptop pangalusna dina rentang harga ieu dina pasaran.

HP 14

Laptop ieu rada langkung mirah tibatan anu disarankeun, tapi kami parantos mutuskeun pikeun ngalebetkeun éta ogé sabab dina pituduh laptop anggaran anu sanés parantos dugi ka tempat anu paling luhur, bahkan rengking kahiji dina daptar PC Advisor tina laptop anu paling murah taun 2021. Janten, naha éta patut mayar artos tambahan atanapi éta patut kalayan modél ieu?

Kami parantos kalebet HP 14 dina daptar kami laptop ramah-anggaran pangsaéna tina 2021 sabab eta tiasa nyandak nanaon nu buang ka dinya (iwal bata) sarta saeutik leuwih.

Éta gancang ngalayang kana sadaya aplikasi padamelan dasar sapertos Microsoft Office, browsing wéb sacara umum, streaming jasa pidéo bahkan ngamungkinkeun anjeun maénkeun kaulinan vidéo (sanaos urang henteu kedah hilap yén éta henteu dirancang pikeun éta, éta rada laun sareng grafik anu kualitas sedeng-low).

Pikeun sakabéh ieu, urang nganggap eta salah sahiji laptop pangalusna dina rentang harga na, Kusabab anjeun tiasa kéngingkeun kirang ti 300 euro.

Lenovo IdeaPad 530

Ayana Lenovo Ideapad dina daptar ieu rada aneh. notebook ieu ngabogaan a layar toél LED Rotary, HD lengkep (1920 x 1080). Ieu ngandung harti yén anjeun tiasa nempatkeun éta dina modeu ningali upami anjeun hoyong nonton pidéo YouTube atanapi pilem naon waé.

Anu mangrupikeun boga processor pangalusna dina daptar, janten pasti pilihan anu saé upami anjeun milari kinerja anu saé sareng nikmati laptop anu tiasa dirobih 2-in-1.

Lenovo Yoga rada hampang tibatan laptop anu sanés, tapi tetep henteu tiasa cocog sareng Chromebook anu urang tingali di handap ngeunaan éta. Éta langkung kuat tibatan laptop anu kami parantos dijelaskeun dina paragraf sateuacana sareng, sanaos layar tilepan sigana rada jieunan, éta nyarios yén éta tiasa dianggo saé pisan berkat kanyataan yén janten taktil. Dasar model kieu boga usability sarua salaku Packard Bell EasyNote, tapi mibanda sababaraha fitur unggulan.

The pangalusna laptop mirah nurutkeun pamakéan maranéhanana

Pikeun tugas dasar:

Lenovo S145-15AST -...
269 ulasan
Lenovo S145-15AST -...
  • 15,6 "layar HD 1366x768 piksel
  • Prosesor AMD A6-9225, DualCore 2.6GHz nepi ka 3GHz, 1MB
  • 4GB RAM, DDR4-2133

Pikeun digawé:

Apple MacBook Pro (13 ...
184 ulasan
Apple MacBook Pro (13 ...
  • Generasi katujuh Intel CORE.I5 prosesor dual-core
  • LAYAR Rétina caang
  • INTEL IRIS PLUS GRAPHICS640 GRAPHICS

Multimedia:

LG gram 17Z990-V -...
104 ulasan
LG gram 17Z990-V -...
  • Ultra-ringan, beuratna ngan 1340 g sareng umur batrena dugi ka 19.5 jam, LG gram mangrupikeun 17 "laptop anu pang populerna ...
  • Windows 10 Home Edition (64bit RS3) pikeun pagelaran anu langkung lancar
  • memori Expandable, 512 GB SSD salaku baku kalawan slot tambahan rék dilegakeun nepi ka 2 TB; Memori 8 GB RAM sareng ...

Pikeun ngarambat:

Microsoft Surface Pro 7 -...
244 ulasan
Microsoft Surface Pro 7 -...
  • Layar rampa 12.3 inci (2736x1824 piksel)
  • Prosesor Intel Core i5-1035G4, 1.1GHz
  • 8GB LPDDR4X RAM

2 dina 1:

Lenovo Yoga 530-14ARR -...
123 ulasan
Lenovo Yoga 530-14ARR -...
  • Layar 14 ", FullHD 1920x1080 piksel IPS
  • AMD Ryzen 5 2500U Processor, Quadcore 2.5GHz dugi ka 3.4GHz
  • 8GB DDR4 RAM, 2400Mhz

Rekomendasi sateuacan ngagaleuh

Saatos pituduh umum pikeun laptop harga pangsaéna, anjeun tiasa resep kana hal anu langkung spésifik. Dina hal ieu anjeun teu kedah hariwang, kami gaduh sababaraha babandingan anu ogé bakal pikaresepeun pikeun anjeun.

  • Harga kualitas laptop pangsaéna. Perbandingan anu rada langkung lengkep pikeun ngabandingkeun kualitas sareng harga sababaraha model. Pikeun mertimbangkeun lamun hayang meunang nu leuwih seueur tina duit Anjeun.
  • Laptop kaulinan. Pikeun maranéhanana pamaké anu rék meuli laptop keur maén kaulinan. Kami parantos nampilkeun pamaen paling luhur dina spésifikasi sareng harga supados anjeun tiasa maksimalkeun grafik sareng kinerja.
  • merek laptop pangalusna. Anjeun bakal ningali yén sadaya merek anu kalebet di dieu dikenal sareng ku kituna aranjeunna henteu Cina. Anjeun tiasa ningali perbandingan lengkep upami anjeun hoyong inpormasi anu langkung saé dina hal ieu. Kami nawiskeun visi anu lengkep ngeunaan merek anu tiasa dipercaya. Aranjeunna sami anu urang ngabandingkeun dina halaman urang laptop murah.

Kalayan datangna masif Windows 10, laptop naék deui. Tapi ieu sanés hiji-hijina alesan pikeun kasuksésan ieu, aranjeunna ogé mangaruhan popularitas Ultrabooks sareng paningkatan hibrida dua-hiji-hiji anu janten laptop sareng tablet. Laptop murah langkung seueur Chromebook berkat modél sapertos HP Pavilion x2. Samentara éta, laptop kalayan kakuatan anu cukup pikeun maénkeun kaulinan ogé ningali dampakna tumbuh sareng sigana bakal gampang janten gaganti anu hadé pikeun komputer desktop urang.

Kalayan seueur pilihan anu sayogi, milih laptop anu pangsaéna pikeun kabutuhan anjeun janten sesahÉta pisan sababna naha hal anu penting nu, mimiti sagala, mutuskeun naon anu anjeun bakal ngalakukeun jeung eta.

Upami anjeun hoyong gancang sareng gampang milih laptop anu paling cocog sareng kabutuhan anjeun, kami nyarankeun éta tingali dina halaman wéb ieu.

Pamaké anu saatos waktos boot gancang sareng komputer anu beuratna hampang kusabab hoyong ngalih sareng éta pasti bakal resep kana Ultrabook.. Pamaén, di sisi anu sanés, bakal milih laptop anu diadaptasi pikeun grafik sareng kabutuhan pamrosésan anu nungtut, sareng anu peryogi alat anu nyayogikeun kalenturan, bakal milih hibrida dua-hiji-hiji.

Awalna, sigana sigana luar biasa - sareng sadaya pilihan éta - tapi Tujuan kami nyaéta pikeun ngabantosan anjeun milarian laptop anu pangsaéna naon waé kabutuhan anjeun. Percanten ka kami nalika kami nyarioskeun yén aya laptop anu sampurna pikeun anjeun. Kalayan pituduh ieu, anjeun henteu ngan ukur mendakanana, tapi anjeun bakal 100% yakin kana pameseran anjeun.

Babandingan laptop: Hasil ahir

Evaluasi anu urang laksanakeun ngajantenkeun urang milih tilu winners diantara 10 laptop dianalisisIeu mangrupikeun tilu modél anu kami kalebet dina perbandingan laptop ieu.

El munggaran digolongkeun, Tien Juara Penghargaan Emas, nyaéta HP iri ka x360 de 13,3 inci. Laptop ieu gaduh prosésor Intel Core i7 anu kuat sareng 256GB SSD - tiasa dilegakeun ka 512 GB -. Salaku tambahan, éta tiasa dianggo sareng Windows 10, gaduh otonomi dugi ka 9 jam sareng 28 menit sareng beuratna ngan ukur 1,3 kg. Layarna saé, kalayan résolusi tina 1920 x 1080 piksel sareng dugi ka 2560 x 1440 gerak.

Memang bener yén ukuran 13,3 inci teu boga layar pangbadagna dina pasaran, tapi ngajadikeun eta kalawan portability na. HP Spectre x360 gaduh tilu port USB 3.0 anu masihan anjeun aksés gancang ka sadaya périferal USB. Laptop ieu cocog sareng kartu SD sareng HDMI. Pabrikan nawiskeun telepon online, obrolan sareng jasa téknis, ogé média sosial.

El Digolongkeun kadua jeung meunangna Silver Award nyaéta séri Dell Inspiron 5570 de 15 inci. Laju processor notebook ieu alus, 3,1Ghz, kawas processor dasar na, Intel Core i3, méré Anjeun respon gancang. Anu pikaresepeun pisan ngeunaan laptop ieu nyaéta anjeun tiasa ningkatkeun kartu grafik ka kartu vidéo AMD upami anjeun kedah damel sareng grafik definisi luhur. Kapasitas panyimpenan 1.000 GB na dina hard drive cukup sareng masihan anjeun seueur rohangan pikeun file multimedia anjeun.

Sistem operasi, Windows 10, jalanna saé. Éta gaduh batré anu tahan panjang dugi ka 5 jam sareng 45 menit, kaleresan aspék ieu tiasa ningkat. Inspiron 5570 rada beurat tibatan juara urang, 2.2 kg, ieu, sabagian, kusabab layarna 15 inci. Sapertos HP Envy X360, nalika urang ngalaksanakeun Inspiron pikeun uji panas, handapna ngahontal 37.7 derajat anu, sakumaha anu parantos dibahas, henteu pikaresepeun upami anjeun nahan dina pangkonan anjeun. Resolusi layar dasar nyaéta 1920 x 1080 piksel, tapi anjeun tiasa ningkatkeun ka resolusi anu langkung luhur, 3840 x 2160 - atanapi naon anu sami, Tampilan 4K. Éta ngagaduhan dua palabuhan USB 3.0 sareng hiji palabuhan USB 2.0.

Tungtungna, anu tempat katilu sarta Tien Juara Perunggu Award nyaeta Acer Swift 5 de 14 inci. Modél ieu boga speed processor 3,4GHz, cukup badag pikeun laptop dina kategori ieu. Kalayan rating A-na, data kinerja kami nunjukkeun yén prosésor sanés anu ngajaga PC ieu di tempat katilu. Model dasarna ngagaduhan SSD 256GB sareng sistem operasina nyaéta Windows 10.

Umur batre rata-rata nyaéta 7 jam sareng 36 menit, anu sahandapeun rata-rata pikeun laptop anu kami parantos diulas. Resolusi layar dasar nyaéta 1920 x 1080 piksel, tapi bisa ditingkatkeun nepi ka 2560 x 1440. Sajaba ti, Acer Aspire Swift dua USB 3.0 palabuhan sarta hiji USB 2.0 palabuhan.

Perbandingan nyaéta modél anu pang menonjol, janten modél hargana sabudeureun € 1.000. Upami Anjeun gaduh anggaran tighter, tingali urang ngabandingkeun tina laptop kualitas-harga atanapi urang ulasan laptop mirah pikeun manggihan nu cheapest.

Jinis Laptop

Pikeun ngarengsekeun perbandingan laptop kami, kami bakal ngajelaskeun naon jinis laptop anu béda-béda upami anjeun hoyong ngalegaan unggal bagian sakedik deui sabab kami gaduh tulisan anu aya hubunganana.

Sapertos pembelian utama anu sanés, sawaktos Anjeun keur mikir acquiring laptop nepi ka diitung euro panungtungan. Ieu mangrupikeun alat anu bakal tahan sababaraha taun, janten kami nyarankeun yén anjeun ningali pituduh kami pikeun laptop pangsaéna sateuacan nyandak kaputusan.

Sababaraha taun ka tukang ngan aya laptop pikeun nongkrong sareng laptop pikeun dianggo. Kiwari, gantina, sababaraha pilihan pikeun tiap kategori. Hayu urang mimitian ku dasar:

Ultrabooks

Laptops ieu dasarna alat nu kudu minuhan ciri nu tangtu thinness, lightness, kakuatan sarta ukuran diadegkeun ku prosésor Intel, dina upaya ngabantosan produsén laptop Windows satia anu bersaing sareng MacBook Air 13 inci Apple.

Supados laptop Ultrabook tiasa dipasarkan sapertos kitu, éta kedah nyumponan spésifikasi kaku anu diatur ku Intel. Ieu kudu jadi ipis, teu bisa kandel (lamun ditutup) ti 20 mm pikeun layar 13.3 inci atawa 23 mm pikeun 14 inci atawa leuwih layar. Salaku tambahan, éta kedah gaduh umur batre genep jam upami anjeun maén pidéo definisi luhur atanapi salapan upami teu dianggo.

Tingali kana ngabandingkeun ultrabooks mirah naon anu urang gaduh.

Teu tiasa nyandak langkung ti tilu detik pikeun Ultrabook kaluar tina hibernasi. Laptop ieu umumna gaduh hard drive solid state sareng fitur sapertos paréntah sora sareng layar rampa. Ultrabooks dirancang kalayan portabilitas sareng kinerja dina pikiran, tapi hargana langkung luhur, biasana dimimitian ti $ 900.

Hasilna geus sababaraha Laptop kualitas luhur anu teu sirik kana laptop Apple pangsaéna. Ultrabooks nyaéta laptop sakitar 2 séntiméter kandel, kalayan umur batre anu panjang sareng tampilan anu seukeut, sapertos Dell XPS 13 atanapi Asus Zenbook.

Lenovo Yoga (2021) sanés ngan ukur laptop anu ipis sareng hampang, éta leres pisan revolusioner dina tingkat desain. Masang layar 13,9 inci dina pigura 11 inci sanes prestasi leutik, tapi Lenovo ogé parantos ngalaksanakeun mujijat nyiptakeun monitor tanpa ujung anu ampir teu aya watesna. Yoga 910 ogé mangrupikeun laptop anu kuat sareng kuat kalayan harga anu disarankeun pisan. Pikeun sakabéh ieu kami nganggap éta pangalusna Ultrabook.

Laptop pikeun kaulinan

Laptop kaulinan mangrupikeun naon anu anjeun pikirkeun - PC pikeun peminat kaulinan vidéo anu leres. Pondokna, aranjeunna henteu dipaké pikeun maénkeun Candy naksir atanapi Angry Birds, tapi maén kaulinan PC bener beurat nu peryogi processor high-end, 8GB mun 16GB RAM, minimum 1 TB gudang sarta kartu grafik. nu mangrupa fitur pangpentingna. Laptop pikeun kaulinan umumna langkung pasagi sareng konstruksina langkung kuat tibatan laptop sanés, sareng layarna biasana resolusi luhur.

Anjeun tiasa ningali urang analisis laptop kaulinan pangalusna.

Laptop pikeun kaulinan aranjeunna henteu kedah ipis atanapi hampang, Kusabab biasana pamaén ngagunakeun éta tinimbang komputer desktop. Laptop kaulinan ngamungkinkeun anjeun maénkeun kaulinan anu sami sareng komputer desktop, tapi kalayan kauntungan anu cukup portabel pikeun ngalih ti hiji kamar ka kamar anu sanés atanapi maén di bumi réréncangan.

Dina jaman ayeuna, laptop kaulinan parantos ngadamel kamajuan anu luar biasa anu nyobian ngiringan sareng mitra desktop na. Dina hal ieu, sigana kacindekan anu paling logis pikeun évolusi ieu nyaéta ngamimitian kalebet potongan desktop dina laptop kaulinan. Modél ieu mangrupa laptop 15,6 inci anu luar biasa kuat, kalayan prosesor desktop ukuran pinuh sareng GPU mobile top-of-the-line aya. Anjeun panginten tiasa nganggap yén kombinasi ieu bakal ngajantenkeun laptop anu ageung, tapi anu ieu tiasa ngempelkeun sadayana kana awak anu cukup leutik.

Laptop pikeun Murid jeung Gawé

Laptop bisnis sami sareng laptop tujuan umum tradisional anu dibahas dina tulisan sanés, tapi éta Diwangun ku kualitas anu langkung luhur, komponénna langkung awét sareng umumna dijual kalayan jaminan anu langkung panjang sareng langkung komprehensif. Anjeun teu kedah ngagentos laptop anjeun pikeun bisnis unggal sababaraha taun sabab éta katinggaleun jaman.

Dina kasempetan ieu kami nyarankeun ka pituduh notebook murid.

jenis ieu laptop dirancang kalayan kinerja maranéhanana dina pikiran, kalawan prosesor quad-core nu bisa kalayan gampang ngadamel sababaraha pancén kompléks sakaligus saprak anjeun kudu bisa ngajalankeun sagala software diperlukeun pikeun ngalaksanakeun tugas anjeun, tanpa komputer slowing handap. Laptop ieu umumna teu gaduh kartu grafik anu ageung, tapi tiasa ditambihan upami karya anjeun kalebet grafik atanapi ngedit pidéo.

HP Pavilion 14-ce2014ns tiasa ku sababaraha cara sapertos MacBook Air, tapi éta mesin anu langkung saé dina sababaraha cara. Éta langkung ipis, langkung hampang, sareng langkung pikaresepeun berkat awak aluminium na. Sajaba ti éta, laptop ieu ogé ngabogaan a Résolusi anu langkung luhur tampilan HD lengkep, CPU Intel Core i7 sareng 1TB panyimpenan HDD salaku pilihan. Nanging, anu paling héran nyaéta anjeun tiasa nampi sadayana ieu sakitar 800 euro, anu ngajantenkeun éta salah sahiji laptop anu pangsaéna upami anjeun gaduh anggaran mahasiswa.

Stasion gawé

Dirancang ampir éksklusif pikeun digawé, ku kituna ngaranna, notebooks umumna kandel ieu ngan boga hiji hal dina pikiran: produktivitas. Vendor umumna ngalengkepan unit ieu sareng GPU kelas profésional, sapertos séri Nvidia Quadro atanapi garis AMD FirePro.

Ciri-ciri séjénna nyaéta a rupa-rupa lega tina palabuhan sarta aksés gampang kana internals ti laptop hiburan séjén. Teu nyebatkeun langkung seueur input warisan, sapertos kursor TrackPoint, sareng pilihan kaamanan tingkat hardware, sapertos scanner sidik. Salaku conto urang tiasa nyebatkeun Lenovo ThinkPad X1 Carbon sareng HP ZBook 14.

Lenovo Ideapad 330, hatur nuhun kana éstétika anu understated sareng desain anu tahan banting, éta lumayan loba sagalana rék ti workstation mobile. Tambih Deui, éta nawiskeun para profesional résolusi layar anu saé, umur batre anu panjang, sareng kinerja anu kuat sareng dipercaya.

Nganggap yén éta hargana tina 900 euro, éta patut mayar tambahan pikeun sadayana anu ditawarkeun ka profésional anu damel di luar kantor.

Laptop dua-dina-hiji (hibrida)

Upami anjeun salah sahiji jalma anu ngagabungkeun panggunaan laptop sareng tablet, kamungkinan yén alat hibrida idéal pikeun anjeun. Diaktipkeun ku sistem operasi dual-pamakéan, Microsoft Windows 8Alat-alat ieu tiasa dina bentuk tablet anu asesoris tiasa napel janten laptop, atanapi tiasa dina bentuk laptop anu bentukna tablet nalika dicabut tina keyboard. Anjeun tiasa ningali didieu urang ngabandingkeun 2-in-1 notebooks convertible lamun museurkeun model ieu.

Tangtosna, gagasan téh nyadiakeun alat nu bisa ngawula hasil duanana salaku tablet sarta salaku laptop, supados teu gaduh seueur gadget di bumi. Ngenalkeun alat-alat ieu ka pasar henteu gampang, tapi conto anu paling terang ngeunaan poténsina nyaéta Microsoft's Surface Pro 3.

HP Spectre x360 13 sanés ngan ukur alat anu paling endah sareng serbaguna ti merek HP dugi ka ayeuna, laptop hibrid paling compelling dina pasaran. Saatos sababaraha taun perbaikan, tablet hibrid anyar ieu ti HP parantos ngalaman sababaraha perbaikan anu cukup signifikan, sapertos layar anu langkung ageung atanapi résolusi anu langkung luhur. Sajaba ti éta, sababaraha elemen leutik geus redesigned, kayaning hinge atawa tipe panutup, sangkan HP Spectre leuwih stabil sarta gampang ngagunakeun.

Laptop kaulinan

Anjeun bakal ngakuan laptop kaulinan pas ningali éta: ukuran kolosal, lampu kedip-kedip, lukisan garish, sarta kipas whirring. Sanajan Hatur nuhun kana penampilan model anu langkung ipis, torek sareng langkung elegan, sapertos Razer Blade atanapi MSI GS60 Ghost Pro, paradigma ieu mimiti robih..

Pencét link ieu Anjeun gaduh perbandingan lengkep dina laptop maén (kaulinan).

Sacara umum, laptop kaulinan téh dilengkepan GPUs mobile panganyarna ti Nvidia na AMD pikeun bisa maénkeun kaulinan panganyarna ogé lamun maén kalawan komputer desktop (Aya sababaraha model nu bisa langsung ngaganti komputer desktop).

Laptop Tujuan Umum

Jenis laptop anu terakhir ieu sesah diklasifikasikeun. Éta mangrupikeun mesin anu masih nuturkeun standar anu disetél sababaraha dekade ka pengker ngeunaan anu sakuduna janten laptop, sanaos langkung saé. Nganggap sagala anu dipasihkeun ku pasar laptop sorangan, ilaharna maranéhanana dina kategori ieu dianggap mirah atawa pertengahan rentang komputer.

Laptop ieu ngagaduhan ukuran layar ti 11 dugi ka 17 inci sareng umumna henteu gaduh seueur teuing fitur anu nempel dina casing biasana plastik. Aranjeunna komputer bisa ngalaksanakeun tugas sapopoé tapi aranjeunna ragrag pondok mun anjeun boga pangabutuh leuwih nuntut. Abdi percanten éta infographic ieu Éta bakal ngabantosan anjeun sakedik ningali sadayana sacara grafis.

Taun 2014 MacBook Pro 13 inci tiasa janten laptop pangsaéna Apple anu kantos dileupaskeun. Modél 2021 kumaha waé langkung gancang sareng nawiskeun umur batre anu langkung panjang. Salian ti pembaruan internal, MacBook Pro 2021 13 inci parantos ngawariskeun trackpad Force Touch anu nembé diwanohkeun. Panginten Apple henteu menonjol pikeun aplikasi bisnisna, tapi kéngingkeun Mac pisan pikaresepeun upami anjeun tumut kana parangkat lunak anu ditawarkeunana sareng apdet na.

Chromebooks

Chromebook mangrupikeun salah sahiji laptop pangleutikna sareng hampang di pasarTapi aranjeunna kakurangan kakuatan sareng kapasitas neundeun notebook tradisional. Gantina sistem operasi Windows atawa Macintosh, Chromebooks ngajalankeun on Google Chrome OS, dirancang husus pikeun browsing internét jeung saeutik sejenna. Biasana hard drivena leutik pisan - sakitar 16GB - layarna biasana 11 inci, sareng biasana ngan ukur hiji port USB.

Kami gaduh analisis komparatif lengkep ngeunaan Chromebook salaku laptop leutik pangsaéna.

Nanging, aranjeunna ngamungkinkeun anjeun pikeun nyimpen poto, pidéo sareng dokumén sanés dina Google Drive tinimbang dina hard drive anjeun.. Résolusi layarna biasana 1366 x 768 piksel, anu cukup pikeun ngotektak Internét sareng nonton pilem ti jaman ka jaman. Ogé, anjeun salawasna tiasa nyambungkeun sakumpulan USB pikeun ningkatkeun konektipitas.

Hasilna nyaéta sistem anu tiasa dijalankeun dina hardware low-end, ngadamel Chromebook idéal pikeun budgets ketat atawa pikeun siswa. Tangtosna, Chromebook tiasa dianggo pangsaéna di daérah anu aya aksés internét nirkabel, tapi Google parantos ningkatkeun pisan fungsionalitas offline na akhir-akhir ieu. Pikeun kéngingkeun ide kumaha aranjeunna, anjeun tiasa ningali Dell Chromebook 11 atanapi Toshiba Chromebook.

Netbook

Netbooks sami sareng Chromebooks sabab leutik pisan, murah, sareng dioptimalkeun pikeun browsing wéb sareng sakedik deui. Komputer notebook ieu teu gaduh drive optik pikeun muterkeun DVD sareng CD. Sanajan kitu, Beda sareng Chromebook, netbook biasana dijalankeun dina sistem operasi Windows, ogé anu terakhir atawa saméméhna, jeung nu paling pamaké akrab.

Salaku tambahan, seueur netbook, kalayan layar rampa sareng kibor anu tiasa dicabut, aya dina wates antara laptop sareng tablet. Netbook mangrupikeun laptop anu saé pikeun anu resep ngagunakeun aplikasi pikeun maénkeun kaulinan, tapi resep ngetik sareng keyboard fisik.

Hadé leutik atawa badag?

Naon kategori maranéhanana, laptop Biasana ukuranana 11-17 inci. Kaputusan anjeun ngeunaan ukuran laptop anu badé dipésér kedah dumasar kana dua faktor ieu: beurat sareng ukuran layar.

Anu mimiti, ukuran layar laptop anjeun langsung nunjukkeun jumlah eusi anu tiasa ditampilkeun sareng ukuranana, écés. Nanging, anjeun ogé kedah émut yén, Nalika ukuran layar naék, résolusi ogé kedah ningkat. Anjeun teu kedah nampi nanaon kirang ti resolusi 1366 x 768 pikeun laptop 10 nepi ka 13 inci, atawa 1920 x 1080 pikeun laptop 17 nepi ka 18 inci.

Kadua, anjeun kedah émut yén Pikeun unggal inci layar anu anjeun ningkat, beurat laptop bakal ningkat sakitar 0.45 kilo. Tangtosna, aya pengecualian, aya model anu terang sareng ipis anu ngarobih tren ieu. Panginten anjeun hoyong layar anu paling seukeut sareng pangageungna di pasar, tapi naha anjeun daék mawa éta dina ransel anjeun?

Fitur naon anu anjeun kedah milarian?

Sapertos sabagéan ageung gadget téknologi, laptop sering nganggo sababaraha fitur anu anjeun peryogikeun atanapi henteu kedah sacara standar. Fitur anu didaptarkeun di handap ieu mangrupikeun anu kedah dipikabutuh, anu anjeun kedah milarian nalika ngagaleuh laptop anjeun.

  • USB 3.0- Ieu standar panganyarna dina téhnologi mindahkeun data USB. Pastikeun laptop anjeun gaduh sahenteuna salah sahiji palabuhan ieu supados transfer file antara laptop anjeun sareng, contona, flash drive USB 3.0 langkung gancang.
  • WiFi 802.11ac- Nepi ka ayeuna 802.11n mangrupikeun sambungan internét nirkabel anu paling gancang, tapi dina taun kamari 802.11ac router parantos muncul. Upami anjeun ngarencanakeun ngagunakeun laptop anjeun pikeun nonton streaming pidéo atanapi ngaunduh sajumlah ageung file sareng kontén, anjeun kedah sacara serius mertimbangkeun milih modél anu gaduh sambungan Wi-Fi sapertos kitu.
  • Pamaca kartu SD- Kalayan popularitas kaméra Smartphone pikeun nyandak gambar, seueur pabrik laptop parantos ngamimitian ngaleungitkeun fitur ieu tina modélna, tapi upami anjeun resep fotografi, anjeun tiasa sono maca kartu SD.
  • Layar cabakSanaos kaunggulan layar rampa dina laptop tiasa dipertanyakeun ayeuna, urang henteu pernah terang naon anu bakal dibawa ka hareup. Nanging, éta mangrupikeun fitur anu tiasa ngajantenkeun set langkung mahal, janten evaluasi ogé upami éta bakal mangpaat sateuacan mutuskeun.

Patarosan nanya ka diri saméméh meuli

Sateuacan buru-buru mésér laptop anu pangsaéna, anjeun kedah naroskeun ka diri anjeun patarosan ieu. Aranjeunna bakal ngabantosan anjeun mutuskeun jinis laptop mana anu pangsaéna pikeun anjeun.

Naon anu anjeun bade nganggo laptop utamana pikeun?

Upami anjeun utamina bakal ngagunakeun éta pikeun internetan Internét, nonton streaming video sareng nelepon pidéo sareng kulawarga ti waktos ka waktos, pasti anjeun bakal cekap ku komputer pikeun panggunaan umum atanapi ékonomi. Anjeun resep maén? Aya anjeun gaduh jawaban. Anjeun mindahkeun pisan jeung anjeun perlu laptop ipis jeung lampu, coba hiji Ultrabook. Ngawalon patarosan ieu bakal salawasna nunjuk anjeun ka arah nu bener.

Sabaraha anjeun paduli ngeunaan desain?

Aya laptop sagala bentuk, merek, model jeung ukuran - teu nyebut lapisan cet atawa bahan. Lamun condong scoff dina desain awon tina laptop nu katingali di sabudeureun anjeun, Anjeun meureun ngan hoyong komputer kalawan kotak aluminium, atawa sahanteuna hiji palastik lemes-rampa. Tapi awas, desain biasana mahal.

Sabaraha anjeun tiasa atanapi anjeun daék méakkeun?

Tungtungna, ieu kedah janten barometer utama anjeun nalika mutuskeun laptop mana anu badé dipésér, anjeun henteu kedah nyéépkeun langkung seueur ti anu anjeun tiasa. Anggaran anjeun bakal nangtukeun kategori laptop anu anjeun mésér.

Pilari laptop murah? Ngabejaan urang sabaraha rék méakkeun

sarta kami némbongkeun Anjeun pilihan pangalusna

400 €


* Pindahkeun slaider pikeun ngarobih harga

Naon anu urang hargana?

Anjeun panginten henteu sadar éta, tapi laptop parantos aya sareng kami salami 30 taun, sanaos dina dinten-awalna éta sakedik langkung ti mesin tik anu sombong. Mangtaun-taun, komputer desktop tradisional nyayogikeun kakuatan komputasi anu langkung ageung, kapasitas panyimpenan anu langkung ageung, sareng monitor anu langkung saé kalayan harga anu langkung handap. Dina pertengahan XNUMX-an, éta normal gaduh komputer desktop, tapi sababaraha kulawarga mimiti ningali mangpaat ngabogaan laptop.

Lila-lila, Internét parantos mekar tina modem dial-up ka router nirkabel anu ayeuna urang gaduh sareng, paralel, laptop parantos ningkat pikeun nyumponan kabutuhan pangguna anu kedah ngalih sareng komputerna. Sakali gadget pikeun pangusaha, bankir sareng militér, ayeuna parantos janten alat anu penting pikeun sadayana.

Kusabab portability mangrupikeun nilai utama laptop, nalika ngevaluasi komputer mana anu badé dipésér, anjeun kedah nengetan ukuran sareng beuratna., tanpa hilap prosésor sareng kapasitas mémorina. Sanaos laptop modéren beuratna henteu langkung ti 9 kilo sapertos anu lami, anjeun masih tiasa perhatikeun bédana antara modél 2.72 kg sareng 1.84. Upami anjeun murid sareng anjeun badé nyandak laptop anjeun ka kelas, anjeun kedah ngangkutana dina ransel atanapi kantong sareng anjeun pasti bakal ngahargaan yén éta mangrupikeun modél anu langkung alit. Tapi, di sisi anu sanés, upami anjeun insinyur sora sareng anjeun ngarékam konsér langsung tina band musik, naon anu anjeun bakal naroskeun ka komputer anjeun janten sakuatna.

Aya seueur jinis laptop. Anjeun tiasa nyéépkeun sababaraha ratus euro dina laptop dasar atanapi sababaraha rébu dina laptop kaulinan high-end. Kalayan sababaraha anjeun ngan ukur tiasa internetan Internét sareng nyerat email, sedengkeun anu sanésna tiasa ngajalankeun program ngedit video sareng poto tanpa masalah. Jinis laptop anu anjeun pilih kedah saluyu sareng tugas anu anjeun badé laksanakeun. Naha anjeun peryogi pikeun dianggo? Naha anjeun hoyong nonton pilem atanapi acara TV karesep anjeun dina éta? Naha anjeun jalma kreatif atanapi anjeun resep kaulinan vidéo? Dina perbandingan laptop ieu kami parantos ngaevaluasi modél pangsaéna dina pasaran. Upami anjeun hoyong langkung jero, anjeun tiasa maca tulisan kami dina laptop.

Naon laptop anu pangsaéna dina ngabandingkeun ieu?

Jawaban kana patarosan ieu henteu saderhana sareng teu aya hubunganana sareng laptop anu kami pasang dina méja kami. Laptop anu pangsaéna nyaéta anu nyumponan kabutuhan anu anjeun carioskeun sareng anu henteu kedah saluyu sareng jalma sanés.

Sanaos anjeun milarian laptop anu paling hampang di pasar pikeun ngarambat ka mana waé, pangguna sanés tiasa milarian sabalikna.

Ku sabab kitu, dina ngabandingkeun laptop urang geus diusahakeun minuhan kaperluan sakabeh audiences, tohan dina model pangalusna dina unggal ruas dina hubungan jeung harga kualitas na.

Upami anjeun henteu terang komputer mana anu badé dipésér, tinggalkeun koméntar sareng kami bakal ngabantosan anjeun milih anu paling cocog sareng kabutuhan anjeun.

Kacindekan akhir

Laptop idéal pikeun anjeun bakal gumantung kana kabutuhan anjeun, tina naon anu anjeun badé dianggo. Éta pisan sababna naha daptar ieu maréntahkeun ku harga teu ku "kualitas".

laptop murah

Upami anjeun milarian laptop pikeun dianggo sacara sporadis (sapertos mariksa email anjeun, internetan wéb, ngapdet jaringan sosial anjeun, ngédit poto, nonton Netflix atanapi ngalakukeun sababaraha padamelan anjeun sareng Microsoft Office atanapi Google Docs, entong setrés sareng Chromebook. ), Abdi nyarankeun pisan yén anjeun nganggap Chromebook. Tingali anu di luhur tina pituduh ieu. Sanaos kitu, anjeun keukeuh mésér laptop Windows, atanapi anjeun peryogi anu langkung kuat, anjeun tiasa milih salah sahiji komputer anu kami nyarankeun ti mimiti.

Dina artikel anu sarua ieu anjeun bakal manggihan nu leuwih nu boga nilai pangalusna duit. Ogé upami anjeun ningali sakedik wéb nganggo menu navigasi sareng anu sanésna anjeun bakal ningali yén kami ogé gaduh perbandingan sareng tulisan anu langkung spésifik gumantung kana jinis laptop anu anjeun hoyong mésér. Anjeun meureun hoyong ningali laptop kaulinan pangalusna (pikeun kaulinan), atawa laptop pangalusna pikeun digawé, jsb.

Sakumaha anjeun tiasa tingali tina daptar, abdi bakal sagemblengna jelas sareng anjeun. Sadaya laptop anjeun bakal mendakan di handap nyaéta komputer Windows. Sareng, janten adil, kuring parantos nambihan modél Windows anu paling kuring benci. Éta sanés yén laptop Windows goréng, tapi kuring biasana nganggo Chromebook anu tiasa dianggo pikeun tugas anu sami sareng, sacara umum, langkung mirah (sapertos anu anjeun tingali). Éta mana tanpa nyebutkeun yen Apple Macbooks boga tempat di pituduh ieu 🙂