Laptop murah paling apik

Kita mbandhingake lan nganalisa laptop murah miturut karakteristik tartamtu supaya sampeyan bisa nemokake kualitas lan rega sing paling apik.

Tawaran Dina iki ing Laptop Murah

Tuku salah siji laptop sing murah kaya tuku mobil. Sampeyan kudu nindakake riset lan kaping sangang saka sepuluh sampeyan kudu "menehi spin" sadurunge nindakake kanggo njupuk menyang omah, amarga apa sing bener kanggo pepadhamu bisa uga ora cocok kanggo sampeyan. Sadurunge mikir babagan model sing dikarepake, sampeyan kudu nimbang biaya lan anggaran sing sampeyan duwe..

Kanggo relief Panjenengan, kita wis rampung bagean paling angel saka proyek, kumpul ing artikel iki ing laptop murah paling apik 2021. Kita wis klebu model kanggo saben kabutuhan, supaya ora ketompo apa sing arep digunakake kanggo, sampeyan mesthi bakal nemokake siji sing becik kanggo sampeyan.


Comparatives

Yen sampeyan isih ora ngerti laptop murah sing dikarepake, ing ngisor iki sampeyan duwe seri pandhuan tuku sing bakal mbantu sampeyan milih adhedhasar fitur sing sampeyan goleki:

Laptop miturut rega

Laptop kanthi prosesor

Laptop miturut jinis

Laptop miturut merek

Laptop miturut layar

Laptop miturut panggunaan sampeyan pengin menehi

Yen sampeyan ora duwe kelas sing arep tuku, kita wis nggawe sampeyan pandhuan lengkap supaya sampeyan bisa milih laptop apa sing arep dituku kanthi ngeklik link.

Laptop murah paling apik ing taun 2021

Ya, tanpa ado maneh, ayo miwiti nganggo laptop murah paling apik ing taun 2021. Kanggo nggawe dhaptar, kita ora mung njupuk rega, nanging uga desain, spesifikasi teknis lan akeh aspek liyane.

Buku Pahlawan CHUWI

Delengen tawaran gedhe sing wis ditemokake ing ngisor iki amarga model iki mesthi kudu dipikirake, mula kita wis ngetrapake dhisik. Iku notebook tipis lan bisu. Bisa uga paling apik digunakake minangka laptop kaloro utawa minangka laptop kerja kanggo siswa lan profesional. Sampeyan entuk apa sing sampeyan bayar, dadi luwih becik sampeyan ora ngarepake kacepetan utawa migunani. Nanging, sanajan dadi laptop paling murah ing dhaptar iki, ngemot sawetara fitur sing apik banget.

Sing paling nyengsemaken yaiku 64 GB, iki minangka fitur apik sing paling akeh laptop sing kalebu ing dhaptar iki. Sampeyan kudu mikir babagan CHUWI HeroBook kaya jawaban Microsoft menyang Chromebook. Yen sampeyan ora setuju karo sistem operasi Chrome lan wis biasa nggunakake Windows 10, mula iki minangka salah sawijining laptop murah paling apik saka Microsoft.

Komputer iki bakal cocok banget kanggo panggunaan saben dina sing rada entheng: surfing Internet, nggunakake Microsoft Office (kayata Word lan Excel), kontrol lan nganyari jaringan sosial, nggunakake layanan video streaming ...)

Lenovo S145 Kab

Iki minangka salah sawijining laptop paling murah ing dhaptar iki, nanging ora ateges ora kuat. Kanggo nggunakake saben dina bakal nyedhiyani sampeyan karo a urip baterei cukup dawa, Processing cepet Lan sampeyan bisa uga main game video sing prasaja (kanggo sing luwih rumit, nanging yen sampeyan nggoleki laptop kanggo bocah, iki minangka pilihan sing apik, dipercaya).

Ing pengalaman kita, drawback utama laptop iki sing ora duwe DVD drive. Nanging, iki dadi norma kanggo laptop ing kisaran rega iki, mula aja nganti mandheg, amarga umume piranti lunak sing dibutuhake, kayata Microsoft Office, bisa dituku minangka download. , ora ana disk. Senajan, yen iki pancene ora nyaman kanggo sampeyan, sampeyan bisa milih kanggo tuku DVD drive external kanggo kurang saka 30 euro.
Kajaba iku, amarga ukuran layar sing gedhe, kualitas lan karakteristik sing kasebut ing ndhuwur, iki laptop apik kanggo budget nyenyet.

ASUS Vivobook 15,6 inci HD

Asus VivoBook bisa uga salah sawijining laptop murah sing paling apik kanggo panggunaan saben dina ing dhaptar iki. Wis dadi bakul paling apik ing Amazon, lan yen dibandhingake karo laptop liyane ing rega regane, kita bisa ngerteni apa sebabe.

Fitur sing wis diringkes ing dhaptar sadurunge cukup normal kanggo laptop kabeh-terrain, mula apa sing nggawe khusus? Inggih, Asus milih kanggo kurban Nilai unbeatable kanggo dhuwit lan tampilan HD karo Kertu grafis integral Intel HD Graphics 620 lan v2 Dolby Advanced Audio supaya sampeyan bisa nonton TV utawa film kanthi kualitas sing dikarepake.

Iki jenis laptop sampeyan bisa nggunakake loro kanggo karya lan multimedia. Sanajan dudu sing paling cilik utawa paling portabel, nanging isih gampang digawa saka omah menyang njaba lan saka njaba menyang omah, nggarap Windows 10, nonton film lan televisi utawa main game video sing prasaja. Kanggo apa biaya, Aku negesake yen iku salah sawijining laptop paling apik ing kisaran rega iki ing pasar.

HP 14

Laptop iki rada murah tinimbang sing disaranake liyane, nanging kita wis mutusake kanggo nyakup amarga ing pandhuan laptop anggaran liyane wis tekan papan paling dhuwur, malah rangking pisanan ing dhaptar PC Advisor saka laptop paling terjangkau ing taun 2021. Dadi, apa worth kanggo mbayar dhuwit ekstra utawa worth iku karo model iki?

Kita wis kalebu HP 14 ing dhaptar laptop ramah anggaran paling apik ing taun 2021 amarga bisa njupuk apa-apa sing uncalan ing (kajaba bata) lan sethitik liyane.

Mabur kanthi cepet liwat kabeh aplikasi kerja dhasar kayata Microsoft Office, browsing web umume, streaming layanan video lan malah ngidini sampeyan main game video (sanajan kita ora lali yen ora dirancang kanggo iku, iku rada alon lan grafis kualitas medium-kurang).

Kanggo kabeh iki, kita nimbang salah sawijining laptop paling apik ing regane, wiwit sampeyan bisa njaluk iku kurang saka 300 euro.

Lenovo Ideapad 530 Kab

Ing ngarsane Lenovo Ideapad ing dhaftar iki rada aneh. Notebook iki nduweni a Layar tutul LED rotary, Full HD (1920 x 1080). Iki tegese sampeyan bisa nyelehake ing mode ndeleng yen sampeyan pengin nonton video YouTube utawa film apa wae.

Apa wis prosesor paling apik ing dhaftar, dadi mesthi pilihan sing apik yen sampeyan nggoleki kinerja sing apik lan seneng laptop konversi 2-in-1.

Lenovo Yoga rada luwih entheng tinimbang laptop liyane, nanging isih ora cocog karo Chromebook sing dideleng ing ngisor iki. Iku luwih kuat tinimbang laptop sing wis diterangake ing paragraf sadurunge lan, sanajan layar lempitan bisa uga katon rada gawean, dikandhakake bisa digunakake kanthi apik amarga kasunyatane. dadi tactile. Pokoke model iki wis migunani padha Packard Bell EasyNote, nanging karo sawetara fitur unggul.

Laptop murah paling apik miturut panggunaane

Kanggo tugas dhasar:

Lenovo S145-15AST -...
  • Layar 15,6" HD 1366x768 piksel
  • Prosesor AMD A6-9225, DualCore 2.6GHz nganti 3GHz, 1MB
  • RAM 4GB, DDR4-2133

Kanggo nyambut gawe:

Apple MacBook Pro (13 ...
  • GENERASI KEPITU INTEL CORE.I5 DUAL-CORE PROSESOR
  • LAYAR RETINA padhang
  • INTEL IRIS PLUS GRAPHICS640 GRAPHICS

Multimedia:

LG gram 17Z990-V -...
  • Ultralight, bobote mung 1340 g lan umur baterei nganti 19.5 jam, LG gram minangka laptop 17 inci sing paling populer ...
  • Windows 10 Home Edition (64bit RS3) kanggo kinerja sing luwih lancar
  • memori Expandable, 512 GB SSD minangka standar karo slot tambahan kanggo nggedhekake nganti 2 TB; Memori RAM 8 GB kanthi ...

Kanggo lelungan:

Kanthi diskon
Microsoft Surface Pro 7 -...
  • Layar sentuh 12.3 inci (2736x1824 piksel)
  • Prosesor Intel Core i5-1035G4, 1.1GHz
  • 8GB LPDDR4X RAM

2 ing 1:

Lenovo Yoga 530-14ARR -...
  • Layar 14 ", FullHD 1920x1080 piksel IPS
  • Prosesor AMD Ryzen 5 2500U, Quadcore 2.5GHz nganti 3.4GHz
  • 8GB DDR4 RAM, 2400Mhz

Rekomendasi sadurunge tuku

Sawise pandhuan umum kanggo laptop rega paling apik, sampeyan bisa uga kepengin weruh sing luwih spesifik. Ing kasus iki, sampeyan ora perlu kuwatir, kita duwe sawetara perbandingan sing uga bakal menarik kanggo sampeyan.

  • Harga kualitas laptop paling apik. A comparison rada luwih exhaustive mbandingaken liyane sak tenane kualitas lan rega sawetara model. Kanggo nimbang yen sampeyan pengin njaluk paling metu saka dhuwit.
  • Laptop game. Kanggo pangguna sing pengin tuku laptop kanggo main game. Kita wis menehi peringkat pemain paling apik ing spek lan rega supaya sampeyan bisa ngoptimalake grafis lan kinerja.
  • Merk laptop paling apik. Sampeyan bakal weruh sing kabeh merek klebu kene dikenal lan mulane padha dudu Cina. Sampeyan bisa ndeleng perbandingan lengkap yen sampeyan pengin informasi sing luwih apik babagan iki. Kita nawakake visi lengkap babagan merek sing bisa dipercaya. Padha padha sing kita mbandhingake ing kaca kita laptop murah.

Kanthi tekane Windows 10, laptop saya mundhak maneh. Nanging iki ora mung siji-sijine alesan kanggo sukses iki, saliyane, popularitas Ultrabooks lan nambah hibrida loro-ing-siji sing dadi laptop lan minangka tablet wis kena pengaruh. Laptop murah saya tambah akeh tinimbang Chromebook amarga model kaya HP Pavilion x2. Kangge, laptop kanthi daya sing cukup kanggo main game uga ndeleng pengaruhe tuwuh lan kayane bakal gampang dadi pengganti sing apik kanggo komputer desktop kita.

Kanthi akeh pilihan sing kasedhiya, milih laptop sing paling apik kanggo kabutuhan sampeyan dadi saya angelPramila penting, pisanan, sampeyan mutusake apa sing bakal ditindakake.

Yen sampeyan pengin cepet lan gampang milih laptop sing paling cocog karo kabutuhan, disaranake katon ing kaca web iki.

Pangguna sing nggunakake wektu boot cepet lan komputer sing entheng amarga pengin mindhah, mesthi bakal seneng karo Ultrabook.. Gamers, ing tangan liyane, bakal milih kanggo laptop dicocogake kanggo grafis nuntut lan kabutuhan pangolahan, lan sing mbutuhake piranti sing nyedhiyani keluwesan, bakal milih kanggo loro-ing-siji hibrida.

Kaping pisanan, bisa uga katon akeh banget - kanthi kabeh pilihan kasebut - nanging goal kita kanggo mbantu sampeyan nemokake laptop paling apik apa wae kabutuhan. Pracayaa yen kita ngandhani yen ana laptop sing sampurna kanggo sampeyan. Kanthi pandhuan iki, sampeyan ora mung bakal nemokake, nanging sampeyan bakal 100% yakin yen sampeyan tuku.

Perbandingan laptop: Asil pungkasan

Evaluasi sing ditindakake ndadekake kita milih telung pemenang antarane 10 laptop analisaIki minangka telung model sing kalebu ing perbandingan laptop iki.

El pisanan diklasifikasikaké, pemenang Penghargaan Emas, yaiku HP Envy x360 de 13,3 inci. Laptop iki nduweni prosesor Intel Core i7 sing kuat lan 256GB SSD - bisa ditambahi nganti 512 GB -. Kajaba iku, bisa digunakake karo Windows 10, nduweni otonomi nganti 9 jam lan 28 menit lan bobote mung 1,3 kg. Layar kasebut apik banget, kanthi resolusi saka 1920 x 1080 piksel lan nganti 2560 x 1440 ing gerakan.

Iku bener sing ukuran 13,3-inch ora duwe layar paling gedhe ing pasar, nanging ndadekake munggah karo portability sawijining. HP Spectre x360 nduweni telung port USB 3.0 sing menehi akses cepet menyang kabeh periferal USB. Laptop iki kompatibel karo kertu SD lan HDMI. Pabrikan nawakake telpon online, obrolan lan layanan teknis, uga media sosial.

El Kapindho diklasifikasikaké lan pemenang saka Silver Award iku seri Dell Inspiron 5570 de 15 inci. Kacepetan prosesor notebook iki apik, 3,1Ghz, kaya prosesor dhasar, Intel Core i3, menehi respon cepet. Apa sing menarik banget babagan laptop iki yaiku sampeyan bisa nganyarke kertu grafis menyang kertu video AMD yen sampeyan kudu nggarap grafis definisi dhuwur. Kapasitas panyimpenan 1.000 GB ing hard drive cukup lan menehi akeh ruang kanggo file multimedia.

Sistem operasi, Windows 10, bisa digunakake kanthi becik. Nduweni baterei sing tahan suwe nganti 5 jam lan 45 menit, sejatine aspek iki bisa ditingkatake. Inspiron 5570 rada luwih abot tinimbang juara kita, 2.2 kg, iki, sebagian, amarga layar 15 inci. Kaya HP Envy X360, nalika kita ngalami Inspiron kanggo tes panas, ngisor tekan 37.7 derajat sing, kaya sing wis kita rembugan, ora kepenak yen sampeyan nyekel ing puteran. Resolusi layar dhasar yaiku 1920 x 1080 piksel, nanging sampeyan bisa nganyarke menyang resolusi sing luwih dhuwur, 3840 x 2160 - utawa sing padha, Tampilan 4K. Nduwe rong port USB 3.0 lan siji port USB 2.0.

Pungkasan, sing Panggonan katelu lan pemenang Penghargaan Perunggu yaiku Acer Swift 5 de 14 inci. Model iki nduweni kacepetan prosesor 3,4GHz, cukup gedhe kanggo laptop ing kategori iki. Kanthi rating sakabèhé saka A-, data kinerja kita nuduhake yen prosesor ora sing ndadekake PC iki ing posisi katelu. Model dhasar duwe SSD 256GB lan sistem operasi Windows 10.

Umur baterei rata-rata yaiku 7 jam lan 36 menit, sing luwih murah tinimbang rata-rata kanggo laptop sing wis dideleng. Résolusi layar dhasar 1920 x 1080 piksel, nanging bisa nganyari kanggo 2560 x 1440. Kajaba iku, Acer Aspire Swift loro USB 3.0 bandar lan siji USB 2.0 port.

Perbandingan kasebut minangka model sing paling misuwur, mula model kasebut biaya watara € 1.000. Yen sampeyan duwe budget kenceng, ndeleng comparison kita saka laptop kualitas-rega utawa kita reviews laptop mirah kanggo golek sing paling murah.

Jinis Laptop

Kanggo ngrampungake perbandingan laptop, kita bakal nerangake macem-macem jinis laptop yen sampeyan pengin nggedhekake saben bagean luwih sithik amarga kita duwe artikel sing gegandhengan.

Kaya tuku utama liyane, nalika sampeyan mikir tuku laptop, saben euro pungkasan counts. Iki minangka piranti sing bakal tahan sawetara taun, mula disaranake sampeyan mriksa pandhuan babagan laptop sing paling apik sadurunge nggawe keputusan.

Sawetara taun kepungkur mung ana laptop kanggo nongkrong lan laptop bisa digunakake. Dina iki, tinimbang, sawetara opsi kanggo saben kategori. Ayo dadi miwiti karo dhasar:

Ultrabooks

laptop iki Sejatine piranti sing kudu ketemu karakteristik tartamtu saka thinness, entheng, daya lan ukuran diadegaké déning prosesor Intel, minangka upaya kanggo mbantu produsen laptop Windows sing setya sing saingan karo MacBook Air 13 inci Apple.

Supaya laptop Ultrabook bisa dipasarake kaya mangkene, kudu nyukupi spesifikasi kaku sing ditetepake dening Intel. Sampeyan kudu tipis, ora bisa luwih kenthel (nalika ditutup) saka 20 mm kanggo layar 13.3 inci utawa 23 mm kanggo layar 14 inci utawa luwih gedhe. Kajaba iku, kudu duwe umur baterei enem jam yen sampeyan lagi muter video definisi dhuwur utawa sangang yen lagi nganggur.

Coba deleng ing comparison ultrabooks mirah apa kita duwe.

Ora bisa njupuk luwih saka telung detik kanggo Ultrabook metu saka hibernasi. Laptop iki umume duwe hard drive solid state lan fitur kaya printah swara lan layar tutul. Ultrabooks dirancang kanthi portabilitas lan kinerja, nanging regane luwih dhuwur, biasane diwiwiti saka $ 900.

Asil wis sawetara Laptop kualitas paling apik sing ora iri karo laptop Apple sing paling apik. Ultrabook minangka laptop kanthi ketebalan 2 sentimeter, kanthi umur baterei sing dawa lan tampilan sing cetha, kaya Dell XPS 13 utawa Asus Zenbook.

Lenovo Yoga (2021) ora mung laptop sing tipis lan entheng, nanging uga pancen revolusioner ing tingkat desain. Nampilake layar 13,9-inch ing pigura 11-inch ora cilik, nanging Lenovo uga nindakake keajaiban nggawe monitor tanpa pinggiran meh tanpa wates. Yoga 910 uga minangka laptop sing kuat lan kuat kanthi rega sing disaranake banget. Kanggo kabeh iki, kita nganggep minangka Ultrabook sing paling apik.

Laptop kanggo game

Laptop game persis kaya sing sampeyan pikirake - PC kanggo penggemar game video sing sejati. Ing cendhak, padha ora digunakake kanggo muter Candy tresna utawa Angry Birds, nanging kanggo muter game PC tenan abot sing mbutuhake prosesor dhuwur-mburi, 8GB kanggo 16GB RAM, minimal 1 TB panyimpenan lan kertu grafis. kang fitur paling penting. Laptop kanggo game umume luwih persegi lan konstruksi luwih kuat tinimbang laptop liyane, lan layar biasane resolusi dhuwur.

Sampeyan bisa ndeleng kita analisis laptop game paling apik.

Laptop kanggo game ora kudu tipis utawa entheng, wiwit biasane pemain digunakake tinimbang komputer desktop. Laptop game ngidini sampeyan main game sing padha karo komputer desktop, nanging kanthi kauntungan sing cukup portabel kanggo pindhah saka kamar menyang kamar liyane utawa main ing omah kanca.

Ing jaman saiki, laptop game wis nggawe kemajuan sing luar biasa sing nyoba nggayuh mitra desktop. Ing pangertèn iki, misale jek kesimpulan sing paling logis kanggo evolusi iki yaiku miwiti kalebu potongan desktop ing laptop game. Model iki a laptop 15,6 inci sing luar biasa kuat, kanthi prosesor desktop ukuran lengkap lan GPU seluler paling dhuwur kasedhiya. Sampeyan bisa uga mikir yen kombinasi iki bakal nggawe laptop gedhe, nanging iki bisa ngemas kabeh dadi awak sing cukup cilik.

Laptop kanggo Siswa lan Karya

Laptop bisnis padha karo laptop tujuan umum tradisional sing dibahas ing artikel liyane, nanging ana dibangun kanggo kualitas sing luwih dhuwur, komponen sing luwih awet lan umume didol karo jaminan maneh lan luwih lengkap. Sampeyan ora perlu ngganti laptop kanggo bisnis saben rong taun amarga wis kedaluwarsa.

Ing kesempatan iki disaranake ing buku pedoman siswa.

Jinis-jinis laptop iki dirancang kanggo kinerja ing atine, karo prosesor kotak-inti sing bisa gampang nangani sawetara tugas Komplek bebarengan amarga sampeyan kudu bisa kanggo mbukak kabeh piranti lunak sing perlu kanggo nindakake tugas, tanpa komputer kalem mudhun. Laptop iki umume ora duwe kertu grafis gedhe, nanging bisa ditambahake yen karya sampeyan kalebu grafis utawa nyunting video.

HP Pavilion 14-ce2014ns ing pirang-pirang cara bisa uga kaya MacBook Air, nanging mesin sing luwih apik ing pirang-pirang cara. Iku luwih tipis, luwih entheng, lan kanthi cara sing luwih atraktif amarga awak aluminium. Kajaba iku, laptop iki uga duwe a Tampilan Full HD kanthi resolusi sing luwih dhuwur, CPU Intel Core i7 lan HDD panyimpenan 1TB minangka pilihan. Nanging, sing paling nggumunake yaiku sampeyan bisa entuk kabeh iki udakara 800 euro, sing dadi salah sawijining laptop sing paling apik yen sampeyan duwe anggaran siswa.

Stasiun kerja

Dirancang meh khusus kanggo kerja, mula jenenge, notebook umume nglukis iki mung siji bab: produktivitas. Vendor umume nglengkapi unit kasebut karo GPU kelas profesional, kayata seri Nvidia Quadro utawa garis AMD FirePro.

Ciri-ciri liyane yaiku a macem-macem luwih saka bandar lan akses luwih gampang kanggo internal saka laptop hiburan liyane. Ora kanggo sebutno input warisan liyane, kayata kursor TrackPoint, lan opsi keamanan tingkat hardware, kaya scanner bekas driji. Minangka conto, kita bisa nyebutake Lenovo ThinkPad X1 Carbon lan HP ZBook 14.

Lenovo Ideapad 330, thanks kanggo estetika understated lan awet, desain kasar, iku cantik akeh kabeh sing pengin saka workstation seluler. Kajaba iku, nawakake profesional resolusi layar sing apik, umur baterei sing dawa, lan kinerja sing kuat lan dipercaya.

Ngelingi regane saka 900 euro, sampeyan kudu mbayar ekstra kanggo kabeh sing ditawakake kanggo profesional sing kerja ing njaba kantor.

Laptop loro-ing-siji (hibrida)

Yen sampeyan minangka salah sawijining sing nggabungake panggunaan laptop karo tablet, mesthine piranti hibrida cocog kanggo sampeyan. Diaktifake karo sistem operasi dual-guna, Microsoft Windows 8Piranti kasebut bisa awujud tablet sing aksesoris bisa dipasang minangka laptop, utawa bisa uga awujud laptop sing wujud tablet nalika dicopot saka keyboard. Sampeyan bisa ndeleng kene comparison kita 2-in-1 notebook konversi yen sampeyan kasengsem ing model iki.

Mesthi wae idea iku kanggo nyedhiyani piranti sing bisa ngawula kasil loro minangka tablet lan minangka laptop, supaya ora akeh gadget ing omah. Ngenalake piranti kasebut menyang pasar ora gampang, nanging conto potensial sing paling cerah yaiku Microsoft Surface Pro 3.

HP Spectre x360 13 ora mung piranti sing paling apik tenan lan serbaguna saka merek HP nganti saiki, nanging laptop hibrida paling narik kawigaten ing pasar. Sawise pirang-pirang taun refinement, tablet hibrida anyar saka HP iki wis ngalami sawetara dandan sing cukup signifikan, kayata layar sing luwih gedhe utawa resolusi sing luwih dhuwur. Kajaba iku, sawetara unsur cilik, kayata engsel utawa jinis tutup, wis dirancang maneh kanggo nggawe HP Spectre luwih stabil lan luwih gampang digunakake.

Laptop game

Sampeyan bakal ngerti laptop game sanalika sampeyan ndeleng: ukuran gedhe, lampu sumunar, lukisan norak, lan penggemar whirring. Malah yen Thanks kanggo katon model sing luwih tipis, luwih entheng lan luwih elegan, kayata Razer Blade utawa MSI GS60 Ghost Pro, paradigma iki wiwit owah..

Pencet link iki Sampeyan duwe comparison lengkap ing laptop kanggo muter (game).

Umumé, laptop game iku dilengkapi GPU mobile paling anyar saka Nvidia lan AMD kanggo bisa kanggo muter game paling anyar uga yen sampeyan muter karo komputer desktop (Ana sawetara model sing bisa langsung ngganti komputer desktop).

Laptop Tujuan Umum

Tipe laptop pungkasan iki angel diklasifikasikake. Iki minangka mesin sing isih ngetutake standar sing ditetepake pirang-pirang dekade kepungkur babagan apa sing dianggep minangka laptop, sanajan luwih apik. Ngelingi kabeh sing diwenehake pasar laptop dhewe, biasane sing ing kategori iki dianggep murah utawa mid-range komputer.

Laptop iki ukurane layar saka 11 nganti 17 inci lan umume ora duwe akeh fitur sing tetep ana ing casing plastik sing biasane. Padha komputer bisa nindakake tugas saben dina nanging padha tiba cendhak nalika sampeyan duwe kabutuhan liyane nuntut. Aku pracaya iku infographic iki Iku bakal mbantu sethitik kanggo ndeleng kabeh liyane graphically.

Ing taun 2014, MacBook Pro 13-inci bisa dianggep minangka laptop paling apik sing tau dirilis Apple. Model 2021 luwih cepet lan menehi umur baterei luwih suwe. Saliyane nganyari internal, MacBook Pro 2021-inci 13 wis entuk trackpad Force Touch sing mentas diluncurake. Mbok Apple ora ngadeg metu kanggo aplikasi bisnis, nanging njupuk Mac atraktif banget yen sampeyan njupuk menyang akun piranti lunak nawakake lan nganyari.

Chromebooks

Chromebook minangka salah sawijining laptop paling cilik lan paling entheng ing pasarNanging dheweke ora duwe daya lan kapasitas panyimpenan notebook tradisional. Tinimbang sistem operasi Windows utawa Macintosh, Chromebook mbukak ing Chrome OS Google, sing dirancang khusus kanggo browsing internet lan liya-liyane. Biasane, hard drive cilik banget - watara 16GB - layar biasane 11 inci, lan biasane mung duwe port USB siji.

Kita duwe analisis komparatif lengkap babagan Chromebook minangka laptop cilik sing paling apik.

Nanging, ngidini sampeyan nyimpen foto, video lan dokumen liyane ing Google Drive tinimbang ing hard drive.. Resolusi layar biasane 1366 x 768 piksel, sing cukup kanggo browsing Internet lan nonton film saka wektu kanggo wektu. Uga, sampeyan bisa tansah nyambungake pesawat saka USB kanggo nambah panyambungan.

Asilé yaiku sistem sing bisa mlaku ing hardware sing paling murah, nggawe Chromebook becik kanggo budget nyenyet utawa kanggo mahasiswa. Mesthine, Chromebook paling apik ing wilayah sing ana akses internet nirkabel, nanging Google wis nggedhekake fungsionalitas offline banget akhir-akhir iki. Kanggo entuk ide kaya apa, sampeyan bisa ndeleng ing Dell Chromebook 11 utawa Toshiba Chromebook.

Netbook

Netbook padha karo Chromebook amarga ukurane cilik, murah, lan dioptimalake kanggo browsing web lan liya-liyane. Komputer notebook iki ora duwe drive optik kanggo muter DVD lan CD. Nanging sanadyan, Ora kaya Chromebook, netbook biasane mbukak ing sistem operasi Windows, uga pungkasan utawa sadurungé, karo sing paling kedhaftar menowo.

Salajengipun, akeh netbook, kanthi layar demek lan keyboard sing bisa dicopot, ana ing tapel wates antarane laptop lan tablet. Netbook minangka laptop sing apik kanggo sing seneng nggunakake aplikasi kanggo main game, nanging luwih seneng ngetik nganggo keyboard fisik.

Luwih apik cilik utawa gedhe?

Apa wae kategorine, laptop Biasane ukurane 11-17 inci. Keputusan sampeyan babagan ukuran laptop sing arep dituku kudu adhedhasar rong faktor iki: bobot lan ukuran layar.

Kaping pisanan, ukuran layar laptop sampeyan langsung nuduhake jumlah konten sing bisa ditampilake lan ukurane, jelas. Nanging, sampeyan uga kudu eling yen, Nalika ukuran layar mundhak, resolusi uga kudu nambah. Sampeyan ora kudu nampa apa-apa sing kurang saka resolusi 1366 x 768 kanggo laptop 10 nganti 13 inci, utawa 1920 x 1080 kanggo laptop 17 nganti 18 inci.

Kapindho, sampeyan kudu ngelingi sing Kanggo saben inci layar sing sampeyan tambah, bobote laptop bakal mundhak kira-kira 0.45 kilo. Mesthi, ana pangecualian, ana model sing entheng lan tipis sing ngilangi tren iki. Mungkin sampeyan pengin layar paling cetha lan paling gedhe ing pasar, nanging sampeyan gelem nggawa ing tas ransel?

Apa fitur sing kudu sampeyan goleki?

Kaya gadget teknologi umume, laptop asring dilengkapi sawetara fitur sing bisa uga ora dibutuhake kanthi standar. Fitur sing kapacak ing ngisor iki minangka sing kudu diduweni, sing kudu sampeyan goleki nalika tuku laptop.

  • USB 3.0- Iki minangka standar paling anyar ing teknologi transfer data USB. Priksa manawa laptop sampeyan duwe paling ora siji saka port kasebut supaya transfer file ing antarane laptop lan, contone, flash drive USB 3.0 luwih cepet.
  • 802.11ac Wi-Fi- Nganti saiki 802.11n minangka sambungan Internet nirkabel paling cepet, nanging ing taun kepungkur, router 802.11ac wis muncul. Yen sampeyan arep nggunakake laptop kanggo nonton video streaming utawa ndownload file lan konten sing akeh, sampeyan kudu mikir kanthi serius milih model sing nganggo sambungan Wi-Fi kasebut.
  • Maca kertu SD- Kanthi popularization saka kamera Smartphone kanggo njupuk gambar asli, akeh manufaktur laptop wis miwiti kanggo ngilangi fitur iki saka model, Nanging, yen sampeyan penggemar photography, sampeyan bisa kantun maca kertu SD.
  • Tutul layarNalika manfaat layar demek ing laptop saiki isih diragukan, kita ora ngerti apa sing bakal ditindakake ing mangsa ngarep. Nanging, iki minangka fitur sing bisa nggawe set luwih larang, mula evaluasi kanthi becik yen bakal migunani sadurunge mutusake.

Pitakonan kanggo takon dhewe sadurunge tuku

Sadurunge cepet-cepet tuku laptop sing paling apik, sampeyan kudu takon dhewe pitakonan ing ngisor iki. Dheweke bakal mbantu sampeyan nemtokake jinis laptop sing paling apik kanggo sampeyan.

Apa sampeyan arep nggunakake laptop utamane kanggo?

Yen sampeyan bakal nggunakake ndhuwur kabeh kanggo surfing Internet, nonton streaming video lan nelpon video karo kulawarga saka wektu kanggo wektu, mesthi sampeyan bakal duwe cukup karo komputer kanggo panggunaan umum utawa ekonomi. Sampeyan seneng main? Ana sing duwe jawaban. Sampeyan obah akeh lan sampeyan butuh laptop tipis lan entheng, coba Ultrabook. Njawab pitakonan iki bakal tansah nuntun sampeyan menyang arah sing bener.

Sepira sampeyan peduli babagan desain?

Ana laptop kabeh wujud, merek, model lan ukuran - ora kanggo sebutno lapisan cat utawa bahan. Yen sampeyan cenderung ngece ing desain laptop sing ora becik sing sampeyan deleng ing saubengé, sampeyan bisa uga pengin komputer kanthi kasus aluminium, utawa paling ora plastik sing sentuhan alus. Nanging ati-ati, desain biasane larang.

Pira sampeyan bisa utawa sampeyan pengin nglampahi?

Pungkasane, iki kudu dadi barometer utama nalika mutusake laptop apa sing bakal dituku, sampeyan ora kudu mbuwang luwih saka sing bisa. Anggaran sampeyan bakal nemtokake kategori laptop sing sampeyan tuku.

Nggolek laptop murah? Marang kita pinten sampeyan pengin nglampahi

lan kita nuduhake sampeyan pilihan sing paling apik

400 €


* Pindhah panggeser kanggo beda-beda rega

Apa sing wis kita hargai?

Sampeyan bisa uga ora ngerti, nanging laptop wis ana ing kita sajrone 30 taun kepungkur, sanajan ing wiwitane mung mesin tik sing pretentious. Wis pirang-pirang dekade, komputer desktop tradisional nyedhiyakake daya komputasi luwih akeh, kapasitas panyimpenan luwih gedhe, lan monitor sing luwih apik kanthi rega sing luwih murah. Ing pertengahan XNUMX-an, iku normal kanggo duwe komputer desktop, nanging sawetara kulawarga wiwit weruh keuntungan saka duwe laptop.

Sajrone wektu, Internet wis berkembang saka modem dial-up menyang router nirkabel sing saiki kita duwe lan, kanthi podo karo, laptop wis nambah kanggo nyukupi kabutuhan pangguna sing kudu pindhah karo komputer. Sawise gadget kanggo pengusaha, bankir lan militer, saiki wis dadi alat penting kanggo kabeh wong.

Minangka portabilitas minangka nilai utama laptop, nalika ngevaluasi komputer apa sing bakal dituku, sampeyan kudu menehi perhatian marang ukuran lan bobote., tanpa dilalekake prosesor lan kapasitas memori. Sanajan laptop modern ora bobote luwih saka 9 kilo kaya sing lawas, sampeyan isih bisa ngerteni bedane antarane model 2.72 kg lan 1.84. Yen sampeyan mahasiswa lan arep njupuk laptop menyang kelas, sampeyan kudu ngeterake ing tas ransel utawa tas lan sampeyan mesthi bakal appreciate sing iku cilik, model entheng. Nanging, ing sisih liya, yen sampeyan insinyur swara lan sampeyan lagi ngrekam konser langsung saka band musik, apa sing bakal sampeyan takon komputer sampeyan kudu kuat.

Ana macem-macem jinis laptop. Sampeyan bisa nglampahi sawetara atus euro ing laptop dhasar utawa sawetara ewu ing laptop game dhuwur-mburi. Kanthi sawetara sampeyan mung bisa browsing Internet lan nulis email, dene liyane bisa mbukak program editing video lan foto tanpa masalah. Jinis laptop sing sampeyan pilih kudu cocog karo tugas sing sampeyan rencanakake. Apa sampeyan kudu bisa? Apa sampeyan pengin nonton film utawa acara TV favorit? Apa sampeyan wong kreatif utawa sampeyan seneng game video? Ing perbandingan laptop iki, kita wis ngevaluasi model paling apik ing pasar. Yen sampeyan pengin luwih jero, sampeyan bisa maca artikel kita ing laptop.

Apa laptop paling apik ing perbandingan iki?

Jawaban kanggo pitakonan iki ora prasaja lan ora ana hubungane karo laptop sing wis dilebokake ing meja. Laptop sing paling apik yaiku sing nyukupi kabutuhan sing sampeyan goleki lan ora kudu pas karo wong liya.

Nalika sampeyan nggoleki laptop sing paling entheng ing pasar kanggo lelungan ing endi wae, pangguna liyane bisa uga nggoleki sing sebaliknya.

Mulane, ing comparison laptop kita wis nyoba kanggo nutupi kabutuhan kabeh pamirsa, totoan ing model paling apik ing saben bagean saka rega kualitas.

Yen sampeyan ora ngerti komputer sing arep dituku, tinggalake komentar lan kita bakal mbantu sampeyan milih sing paling cocog karo kabutuhan sampeyan.

Kesimpulan pungkasan

Laptop sing cocog kanggo sampeyan bakal gumantung karo kabutuhan sampeyan, saka apa sing arep digunakake kanggo. Mulane dhaptar kasebut diurutake miturut rega lan dudu "kualitas".

laptop murah

Yen sampeyan nggoleki laptop sing bisa digunakake sacara sporadis (kayata mriksa email, surfing web, nganyari jaringan sosial, ngowahi foto, nonton Netflix utawa nindakake sawetara pakaryan karo Microsoft Office utawa Google Docs, aja kaku karo Chromebook. ), Aku banget nyaranake sampeyan nimbang Chromebook. Delengen sing ana ing ndhuwur saka pandhuan iki. Yen sanajan sampeyan pengin tuku laptop Windows, utawa sampeyan butuh sing luwih kuat, sampeyan bisa milih salah sawijining komputer sing disaranake ing wiwitan.

Ing artikel sing padha sampeyan bakal nemokake sing duwe nilai paling apik kanggo dhuwit. Uga yen sampeyan ndeleng rada ing web nggunakake menu navigasi lan liya-liyane, sampeyan bakal weruh manawa kita uga duwe perbandingan lan artikel sing luwih spesifik gumantung saka jinis laptop sing pengin sampeyan tuku. Sampeyan bisa uga pengin ndeleng laptop game paling apik (kanggo game), utawa laptop paling apik kanggo karya, etc.

Nalika sampeyan bisa ndeleng saka dhaftar, Aku bakal babar blas cetha karo sampeyan. Kabeh laptop sing bakal ditemokake ing ngisor iki yaiku komputer Windows. Lan, supaya adil, aku wis nambahake model Windows sing paling ora disenengi. Iku ora laptop Windows ala, nanging aku biasane nggunakake Chromebook sing bisa digunakake kanggo tugas sing padha lan umume luwih murah (kaya sing sampeyan deleng). Iku dadi tanpa ngandika sing Apple Macbooks ora Panggonan ing pandhuan iki 🙂